Technology Transfer to the Indian Refractory Industry - Jain, Neha, 1985-
Rastúci oceliarsky priemysel v Indii, ktorý si vyžaduje silný žiaruvzdorný priemysel, ktorý môže poskytovať výrobky a služby, ktoré sú schopné splniť náročné požiadavky trhu. Pochopenie súčasnej situácie v oblasti prenosu technológií v žiaruvzdornom priemysle z Európy do Indie. Online prieskum, ktorý slúžil ako nástroj na zber údajov a bol zameraný na zamestnancov odvetvia žiaruvzdorného priemyslu pracujúcich na transfere technológií z Európy do Indie. Prehľad o dôvodoch prechodu žiaruvzdorných technológií. Metódy prijaté na prenos technológií a výzvy, ktorým čelí tento proces.