Trainers – the Key Element and Success Factor in Vet - Aufner, Anton, 1956-
Demografické zmeny a priemyselné požiadavky, ktoré sú v dnešnom pracovnom svete veľkými výzvami. Odborné vzdelávanie a príprava, ktoré majú rovnaký význam a akceptáciu ako terciárne vzdelávanie. Jeden z kľúčových prvkov a faktorov úspechu pri prenose odborného know-how. Hlavnými faktormi úspechu pri vedení školiaceho strediska sú tí, ktorí školenie skutočne poskytujú, t. j. školitelia, ktorí majú za úlohu odovzdať očakávané znalosti svojim účastníkom / študentom takým spôsobom, aby sa vyškolený personál rýchlo stal kompetentným a schopným realizovať svoje know-how na pracovisku. Úloha školiteľov vo vzdelávacom ústave a požiadavky na túto profesiu.