<The> Relevance of Offshore Business for Multinational Corporations - Krenn, Julia, 1994-
Význam daňových rajov pre nadnárodné spoločnosti. Charakteristiky offshore centier. Kritické spochybňovanie skutočnosti, prečo sa nevytvárajú predpisy pre nadnárodné spoločnosti s cieľom dosiahnuť vyššiu daňovú spravodlivosť.