Postav zdroj, zasaď strom - Ondrejka, Juraj
Zmena embarga na výstavbu obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku. Požiadavky na prípravu výstavby obnoviteľných zdrojov a procesy, ktorými musia prejsť investori. Nové príležitosti v energetike, povolovacie procesy v stavebníctve, posudzovanie vplyvov na životné prostredie a osvedčenie na výstavbu zariadení.