I pohonné hmoty mohou být z obnovitelných zdrojů - Lux, Petr
Neodstatky fosílných palív ako neobnoviteľnosť a negatívny vplyv na životné prostredie. Smernica RED II v Českej republike. Vodík ako alternatíva k fosílným palivám.