Zmena zákona o dani z príjmov novelou č. 416/2020 Z. z. - Mezeiová, Viera
Úpravy v oblasti zdaňovania fyzických osôb. Uplatňovanie nezdaniteľnej časti základu dane a daňového bonusu po skončení právneho vzťahu (zamestnania). Úpravy spoločné pre zdaňovanie fyzických osôb a právnických osôb. Úpravy v zdaňovaní právnických osôb. Úpravy v medzinárodnom zdaňovaní.