Zákon o službách zamestnanosti Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti s komentárom - Bonek, Martin
Základné ustanovanie zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti. Účastník právneho vzťahu, služby zamestnanosti a služby zamestnanosti poskytované právnickou a fyzickou osobou. Aktívne opatrenia na trhu práce a podpora zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Povinnosti zamestnávateľa, evidencia údajov a pohľadávok a kontrolná činnosť.