Daňový poriadok ZÁKON č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) s komentárom - Ivanáková, Daniela
Zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok). Správa daní, podania a daňová a registračná povinnosť. Daňové tajomstvo, zastupovanie, osoby zúčastnené na správa daní a miestna a vecná príslušnoť. Odklad platenia dane, splátky, index daňovej spoľahlivosti, daňové konanie, daňový preplatok a nedoplatok a oznamovacia povinnosť.