Súdne poplatky po poslednej novele - Horváth, Edmund
Novely Zákona č. 71/1992 Zb. o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov. Rozšírenie zákonného osobného oslobodenia zamestnancov od súdnych poplatkov. Konania o nároky zo služobných pomerov. Oslobodenie žalobcov v sporoch proti poskytovateľom zdravotnej starostlivosti. Poplatky za odvolanie a dovolania, ak nie je ustanovená osobitná sadzba a zníženie sadzby súdneho poplatku a podania podané elektronickými prostriedkami.