(Ne)podmíněné sociální dávky prizmatem sociálních modelů - Vostatek, Jaroslav
Nástroje a modely rôznych sociálnych politík a ich využívanie. Sociálne modely, ktoré sú produktom typických /modelových sociálnych politík, a ktoré majú odlišné dopady na rozdeľovanie, či mieru rovnosti a rôznu efektívnosť.