<The> Many Roles of Change Agency in the Game of Green Path Development in the North - Sotarauta, Markku
Identifikácia a skúmanie úloh, ktorým sa venujú agentúry pri rozvoji zelenej cesty v severských krajinách. Analýza rozvojových aktivít na miestnej a regionálnej úrovni zameraných na ekologizáciu hospodárstva. Predstavenie inovačných systémov a súvisiacich politík.