Analýza obsahu práce − cesta ke spravedlivému hodnocení náročnosti prací ve veřejné správě - Ornstein, Richard
Problematika odmeňovania zamestnancov vo verejných službách − v štátnej a verejnej správe v Českej republike. Právny základ a pravidlá objektívneho a spravodlivého rozdeľovania a finančného oceňovania jednotlivých prác pri danom objeme finačných prostriedkov zo strany štátu a orgánov verejnej moci.