Zákonné sociálne a zdravotné poistenie v roku 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zákonné sociálne a zdravotné poistenie v roku 2021 a zmeny v sumách limitov preddavkov na verejné zdravotné poistenie a poistného na zákonné sociálne poistenie, odvíjajúce sa od zmeny limitov vymeriavacích základov. Zákonné sociálne poistenie SZČO - vznik povinnosti platiť zákonné sociálne poistenie SZČO, začínajúca SZČO a zákonné sociálne poistenie, vymeriavací základ v zákonnom sociálnom poistení SZČO a platby do Sociálnej poisťovne – termíny a identifikácia platby u SZČO. Verejné zdravotné poistenie SZČO v roku 2021.