Odklad splatnosti odvodov do Sociálnej poisťovne - Pakšiová, Renáta, 1974-
Odklad splatnosti odvodov do Sociálnej poisťovne v dôsledku pandémie COVID-19. Posúdenie vzniku zákonného sociálneho poistenia zdaňového priznania za rok 2019. Podmienky odkladu splatnosti sociálneho poistenia a podanie žiadosti. Nároky na dávky zpoistenia.