Jak se upřesňuje zákon o veřejných zakázkách - Marek, Karel
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Príprava novely o verejnom obstarávaní na základe iniciatívy Európskej komisie. Stručný výklad obsahu českej legislatívy.