Současné směry oblasti v zajištění fyzické bezpečnosti objektů a areálů státní správy - Strnad, Michal
Súčasné smery pre zaistenie objektov a areálov štátnej správy. Možnosti vyhodnocovania signalizácie z rôznych typov bezpečnostných a detekčných systémov. Opis kladov a záporov vstupných kľúčových systémov s ohľadom na ich prínos pre fyzickú bezpečnosť objektov a areálov.