Pracovný úraz - povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa - Petríková, Lucia
Povinnosti zamestnanca, ako napríklad bezodkladné oznámenie o úraze zamestnávateľovi. Povinnosť zamestnávateľa registrovať pracovný úraz. Zabezpečenie riadneho a zodpovedného vyšetrenia príčin vzniku pracovného úrazu zamestnávateľom. Zbavenie sa zodpovednosti.