Odstupné pri skončení pracovného pomeru - Tichý, Miroslav
Skončenie pracovného pomeru na základe dohody, výpoveď, výpoveď zo strany zamestnanca, výpoveď zo strany zamestnávateľa. Ochranná doba ako časový úsek, v rámci ktorého platí zákaz výpovede. Hromadné prepúšťanie, odpustné, okamžité skončenie pracovného pomeru.