BOZP u zamestnávateľa - Mintál, Ján
Starostlivosť o bezpečnosť a zdravie zamestnancov pri práci. Práva a povinnosti zamestnancov a zamestnávateľa. BOZP u zamestnávateľa z pohľadu zákonu o dani z príjmov. Pracovný odev a obuv zamestnancov ako osobný ochranný pracovný prostriedok. BOZP u tamestnávateľa z pohľadu DPH.