Nárokové a nenárokové cestovné náhrady - Mintál, Ján
Nárokové cestovné náhrady ako náhrady, ktoré je zamestnávateľ povinný zamestnancovi poskytnúť. Zamestnanec a zákonom stanovené podmienky, ktoré musí splniť pri uplatňovaní práva na nárokové náhrady. Náhrady, ktoré poskytne zamestnávateľ zamestnancovi ako zdaniteľný príjem.