Priznanie k dani z nehnuteľnosti - určenie daňovníka na rok 2021 - Bubeníková, Irena
Využívanie údajov z katastra pri dani z nehnuteľností. Daň z nehnuteľností, ktorú priznáva daňovník. Prenos daňovej povinnosti na inú osobu. Periodicita priznávanie dane z nehnuteľností. Priznanie daňovej povinnosti, podanie priznania. Údaje evidované katastrom. Hodnovernosť a záväznosť údajov.