Štádiá správneho procesu - Hrtánek, Ladislav
Právne štádium začatia správneho konania. Dokazovanie v správnom konaní. Rozhodnutie správneho orgánu. Jednotlivé dôkazné prostriedky správneho konania. Výsluch svedka, znalecký posudok, listiny, obhliadka, čestné vyhlásenie v správnom konaní.