Zákon o dani z pridanej hodnoty ZÁKON č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty s komentárom - Vašková, Naďa
Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty. Registračná povinnosť, zdaniteľné obchody a daňová povinnosť. Základ a sadzba dane, podanie žiadosti o vrátenie dane v inom členskom štáte, vrátenie a odpočítanie dane, osobitná úprava uplatňovania dane, povinnosti osôb povinných platiť daň a zrušenie registrácie. Dodanie a nadobudnutie tovaru. Dovoz tovaru do tuzemska.