VET in Transformation – Basis for Economic Growth - Aufner, Anton, 1956-
Odborné vzdelávanie a príprava (vocational educational training – VET) ako jeden zo základných prvkov ekonomického rastu krajiny a predpoklad pre úspech či konkurencieschopnosť spoločností. Dobre kvalifikovaná pracovná sila v kontexte inovácie a rastu. Politické diskusie o súčasných problémoch a krokoch k chýbajúcej globálnej a regionálnej politike vzdelávania. Úspešne implementované systémy odborného vzdelávania a dôležitosť transformácie vedomostí v rozvíjajúcich sa či menej rozvinutých regiónoch. Analýza tematiky v rámci Európy a rozvojových regiónov.