Novela zákona o DPH od roku 2021 - Betáková, Jaroslava
Komplexný prehľad zmien a nových úprav zákona o DPH účinných od 1. januára 2021, resp. od 1. júla 2021. Zmena zásielkového predaja tovaru a dovozu malých zásielok z tretích štátov. Rozšírenie dobrovoľných osobitných úprav uplatňovania dane pri digitálnych službách poskytovaných nezdaniteľným osobám aj na iné služby. Nové osobitné úpravy pre predaj tovaru na diaľku a nové pravidlá opravy pôvodného základu dane pri dodaní tovaru alebo služby.