Zostavenie účtovnej závierky za rok 2020 v jednoduchom účtovníctve - Marková, Jana
Práce vykonávané pred zostavením účtovnej závierky, uzatváranie účtovných kníh a samotné zostavenie účtovných výkazov so zameraním na fyzické osoby – podnikateľov. Právna úprava účtovnej závierky za rok 2020 v jednoduchom účtovníctve, postup prác pri zostavovaní účtovnej závierky, účtovné uzávierkové operácie, uzatvorenie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky. Komplexný príklad zostavenia účtovnej závierky za rok 2020 v jednoduchom účtovníctve.