Víťazi a porazení – postoje verejnosti k prospešnosti medzinárodného obchodu - Dudášová, Marianna
Skúmanie do akej miery sa momentálna „únava z globalizácie“ prejavuje v názoroch verejnosti na medzinárodný obchod. Údaje o postojoch verejnosti vo vybraných krajinách sveta, najmä však v krajinách EÚ, týkajúcich sa celkovej prospešnosti i individuálne pociťovaných výhod či nevýhod plynúcich zo zapájania sa krajín do medzinárodného obchodu. Formovanie postojov k medzinárodnému obchodu.