Měření výsledků e-governmentu v České republice a na Slovensku - Pernica, Martin
Hodnotenie aktuálnych výsledkov elektronickej verejnej správy v Českej republike a na Slovensku. Porovnanie vývoja elektronickej verejnej správy pomocou troch indexov: Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti vytvorený Európskou komisiou a Index rozvoja elektronickej verejnej správy EGDI a Index elektronickej účasti EPI vytvorený Organizáciou Spojených národov. Výsledky hodnotenia vývoja e-governmentu poukazujúce, že Česká republika a Slovensko sú v porovnaní s ostatnými štátmi Európskej únie jedny z posledných.