Zákon o spotrebnej dani z alkoholických nápojov od roku 2021 - Válek, Juraj, 1981-
Od januára 2021 nadobúda platnosť novelizácia zákona č.530/2011 Z.z. o spotrebnej dani z alkoholických nápojov v znp., ako aj zmena zákona č.467/2002 Z.z. o výrobe a uvádzaní liehu na trh v znp. Všetky zmeny v zákone nenadobúdajú účinnosť hneď od 1. januára, ale vo viacerých časových periódach. Od 1. júla 2021, od 1. októbra 2021, od 1. januára 2022 atď.