Zásadné zmeny v nadobúdaní vlastníckeho práva k nehnuteľnostiam vydržaním - Ulaher, Jakub
S účinnosťou od 1.5.2021 prichádza do procesnej stránky tohto inštitútu zásadná zmena, zákonom č.68/2021 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Civilný mimosporový poriadok. Novela má posilniť ochranu vlastníckeho práva a právnej istoty pri nadobúdaní vlastníckeho práva vydržaním.