Characteristic Features of Academic Language in University Environment With Focus on the German Language - Seresová, Katarína, 1967-
Používanie akademického jazyka vo vysokoškolskom prostredí. Definícia akademického jazyka a jeho lexikála úroveň. Syntax a štylistika akademického jazyka.