Overovanie účtovnej závierky audítorom za rok 2020 a ukladanie správy audítora do registra účtovných závierok - Novotná, Ľudmila
Overovanie účtovnej závierky audítorom zostavenej k 31.12.2020. Overovanie účtovnej závierky podľa zákona o účtovníctve. Definovanie pojmov celková suma majetku, čistý obrat a priemerný prepočítaný počet zamestnancov. Overovanie účtovnej závierky u obchodníka s cennými papiermi. Audit v účtovnej jednotke. Nová povinnosť pre audítorov týkajúca sa IFRS.