Elektronické stravovacie karty a rekreačné poukazy - Gášpárová, Eva
Definícia elektronických stravovacích kariet a ich vydanie zamestnancom. Účtovanie elektronických stravovacích kariet v jednoduchom účtovníctve. Elektronické stravovacie karty pre podnikateľov. Rekreačné poukazy a účtovanie rekreačných kariet v jednoduchom účtovníctve. Rekreačné poukazy pre podnikateľov.