Češi a reklama 2021 - Vysekalová, Jitka
Spoločenská rola reklamy pri nákupe a požiadavky na ňu. Postoj ku konkrétnym nosičom reklamy a ku kontroverzným témam reklamy. Presýtenie reklamou vo vybraných médiách. Vývoj spoločenskej role reklamy a jej zmeny.