Daň z motorových vozidiel za rok 2020 - Fülöpová, Jana
Dane z motorových vozidiel za rok 2020 a prijaté novely zákona o dani z motorových vozidiel, aj v súvislosti so zmenami vyplývajúcimi z opatrení v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Posun lehoty na podanie daňového priznania k dani z motorových vozidiel a zaplatenie dane sa za rok 2020 z 31. 1. 2021 na 31. 3. 2021, s novým vzorom tlačiva. Zmena výpočtu preddavkov na daň z predpokladanej dane a spôsob platenia preddavkov na daň na rok 2021, s komplexným príkladom.