K voprosu o mežjazykovych omonimach v slavianskich jazykach (na materiale slovackogo, češskogo i russkogo jazykov). - Grigorjanová, Tatjana, 1960-
Príspevok sa venuje otázkam formálnych podobností, alebo rovností a sémantických rozdielov na lexikálnej úrovni porovnávaných jazykov: slovenského, českého a ruského. Zaoberá sa fenoménom interlingválnych homoným. Osobitná pozornosť sa venuje terminologickým verziám a rozdielom medzi pojmami „homonymia“ a „paronymia“.