Vplyv členstva v Európskej únii na makroekonomické ukazovatele vybraných krajín - Šuláková, Agáta, 1995-
Vplyv vstupu do Európskej únie pomocou inverznej metódy syntetických kontrolných skupín. Vplyv európskej integrácie – prípad Chorvátska. HDP, HDP per capita, export a import Chorvátska. Otvorenosť ekonomiky Chorvátska.