Efficacy of Mechanical Thrombectomy Using Penumbra Ace (TM) Aspiration Catheter Compared to Stent Retriever Solitaire (TM) Fr in Patients with Acute Ischemic Stroke - Sila, Dalibor
Porovnanie procedurálnej účinnosti medzi aspiračným katétrom Penumbra ACETM a stent retríverom Solitaire ™ FR.