Nevyhnutnosť zriadenia národnej organizácie na podporu rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Dula, Radúz
Programové vyhlásenie vlády na roky 2020-2024 vytvára predpoklad, aby sa na Slovensku opäť vytvorila národná organizácia na podporu cestovného ruchu tzv. Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Je to tak vo všetkých európskych krajinách a vo všetkých členských krajinách OECD.