Rakúsky model triedeného zberu komunálnych a priemyselných odpadov z obalov ako vzor pre Slovensko? - Tóthová, Annamária
Diskusia o efektívnosti a vhodnosti nastavenia systému triedeného zberu komunálnych a priemyselných odpadov z obalov na Slovensku. Predstavenie rakúskeho systému - zber a recyklácia odpadov z obalov domácností, z priemyselných obalov. Rakúske koordinačné centrum. Spôsob rozlíšenia odpadov z obalov domácností a priemyselných obalov.