Pojem odpad - čistiarenský kal - Rybnikár, Samuel
Čistiarenský kal je vytvorený pri spoločnosm spracovaní odpadových vôd priemyselného, domáceho alebo komunálneho pôvodu v čistiarni odpadových vôd, ktorý je spaľovaný v spaľovni zvyškového odpadu na účely energetického zhodnocovania výrobou pary.