Časové porovnanie zloženia komunálnych odpadov na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj zloženia komunálnych odpadov na Slovensku v porovnaní rokov 2010, 2017, 2018 a 2019. Nárast celkovej produkcie komunálnych odpadov v sledovanom období, nárast biologicky rozložiteľného odpadu, ako aj papiera, lepenky, plastových odpadov a najmä kovových odpadov. Rezervy SR v zhodnocovaní komunálneho odpadu.