Splaľovať alebo recyklovať? - Mátel, František
Európska hierarchia odpadového hospodárstva. Predchádzanie vzniku odpadu, príprava na opätovné použitie, recyklácia (kompostovanie), energetické zhodnotenie, zneškodňovanie. Spaľovanie alebo recyklovanie na Slovensku.