Vzdělávání zákazníků spatřilo světlo světa před 125 lety aneb počátky edukační marketingové strategie - Knihová, Ladislava
História edukačnej marketingovej stratégie. Obsahový marketing ako marketingový trend a jeho história. Obsahový marketing a edukačný obsah. Zameranie na zákazníkov pomocou edukácie.