Zodpovednosť prevádzkovateľov skládok odpadov podľa zákona o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia - Maslen, Michal
Skutkové podstaty správnych deliktov podľa zákona o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia. Správny delikt nevykonania dodatočného nápravného opatrenia uloženého inšpekciou. Správny delikt porušenia povinnosti vykonávať činnosť v prevádzke v súlade s vydaným povolením a porušenia povinnosti udržiavať prevádzku v súlade s podmienkami určenými v povolení.