Implementation of Social Media in ITSM Processes - Beláňová, Benita, 1973-
Úloha ľudského faktora pri riadení IT služieb (IT service management – ITSM) v oblasti komunikácie a využívania sociálnych médií. Prístup firiem k využívaniu sociálnych médií v pracovnom procese na základe vytvoreného modelu a výsledkov dotazníkového prieskumu v slovenských podnikoch spracovaných pomocou deskriptívnej štatistiky a klastrovej analýzy. Používanie sociálnych médií u zamestnancov na pracovnú či neformálnu komunikáciu vo firmách pôsobiacich na Slovensku. Podpora vrcholového manažmentu, úroveň získaných skúseností a kvalita získaných informácií na základe informácií zo sociálnych médií. Používanie sociálnych médií v spoločnostiach rôznych veľkostných kategórií. Názory respondentov ohľadom využívania sociálnych médií v spoločnostiach.