ERP má stále čo ponúknuť aj po 35 rokoch - Marianyi, Peter
Plánovanie podnikových zdrojov (Enterprise Resource Planning) tzv. ERP systém ( poskytovatelia: SAP, Oracle, Microsoft, IFS a pod.) je vnútropodnikový softvérový informačný systém používaný na správu a koordináciu všetkých zdrojov, pracovísk a funkciu biznis sféry prostredníctvom zdieľaných datových úložísk. Pozostáva z modulových softvérových a hardvérových jednotiek, ktoré komunikujú na lokálnej sieti LAN.