Zákon o účtovníctve a postupy účtovania v roku 2021 - Marková, Jana
Novely predpisov pri vedení účtovníctva v roku 2021. Sumár zmien v zákone o účtovníctve a postupoch účtovania v podvojnom i jednoduchom účtovníctve podnikateľov, prehľad aktuálnej legislatívy. Overenie účtovnej závierky audítorom – veľkostné kritériá od roku 2020 do 2022.