Účtovanie ročného zúčtovania zdravotného poistenia - Kolembus, Anton
Zachytenie informácie od zdravotnej poisťovne v sústave podvojného účtovníctva doručenej zamestnávateľovi na základe oznámenia o výsledku ročného zúčtovania poistného alebo na základe výkazu nedoplatkov (vyrovnanie nedoplatku alebo preplatku s poisťovňou a zápis v účtovníctve).