Chceme zmeniť trh doručovania
Zásielkovňa každým rokom rastie a v mnohom prekonala svojich najväčších súperov. V čom je tajomstvo úspechu Zásielkovne na Slovensku sme sa opýtali jej šéfa Alexandra Janča.